Op=op!

Flowee Massagehandschoen | Paars

Artikelnummer: mp01
Vorige Artikel 3 van 13 Volgende
€ 12,50 (inclusief btw)

''De massage handschoen is gewoon handig, rolt makkelijk over kleding en is ontspannend. Snelle levering, prima klantenservice .'' - Sacha uit Oudorp

Omschrijving: 
De Flowee Massagehandschoen is erg gemakkelijk te gebruiken door jong en oud. De metalen kogeltjes rollen afzonderlijk van elkaar en geven een relax en ontspannen gevoel. Hierdoor hoef je nauwelijks tot geen druk te zetten en alleen maar een ronddraaiende beweging te maken. De massagehandschoen zit in een mooie verpakking en is daarom erg leuk om cadeau te geven! 

Gebruik van de Flowee Massagehandschoen:
De handschoen schuif je over de hand en kan door een lus smaller gemaakt worden zodat deze beter past. Je hoeft weinig tot geen druk te geven om een gevoel over te brengen. Door een ronddraaiende beweging te maken stimuleer je de doorbloeding in het lichaam. Vermijd de ruggenwervels en schouderbladen en focus je vooral op de spieren. Achter elke kogel zit een uitsparing, hier kan je met een vingertop precies meer druk geven waardoor je beter een plek kan masseren. 

TIP: In de meeste gevallen wordt de massagehandschoen gebruikt direct over kleding. Wil je de handschoen direct op de blote huid gebruiken dan kunnen de balletjes koud en hard aanvoelen. Geef daarom minder druk en warm de balletjes eerst op door deze over jouw hand te rollen.

Specificatie Omschrijving
Barcode 8718868357090
Kleur Paars (ook verkrijgbaar in Blauw & Roze)
Materiaal PU & Metaal
Lengte 17 cm
Breedte 15 cm
Hoogte 3,5 cm
Gewicht 0,3 Kg
© 2010 - 2021 Flowee - Relax your senses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel