Setprijs!

Flowee Spijkermat Set - Grijs-Wit

Artikelnummer: smsgw01
Vorige Artikel 3 van 24 Volgende
€ 64,50 € 59,00 (inclusief btw)

 ''Inmiddels drie dagen gebruik gemaakt van de mat en het kussen 🥴 Het begint met als je op de mat gaat liggen met een gevoel van waarom doe ik dit mezelf aan. Daarna beginnen de tintelingen en de warmte en krijg ik een heel rustige ademhaling. Tot slot kom ik in een volledige rust en lig ik uiteindelijk met gemak een half uur op de mat. In slaap vallen is mij nog niet gebeurd, maar ik kan het me goed voorstellen. Wat het effect op mijn gespannen rugspieren is kan ik nog niet beoordelen, maar dat het aangenaam is om op een spijkermat te liggen kan ik dus voor mijzelf echt beamen.'' - Mark uit Hoofddorp

De Flowee spijkermat en kussen zorgen samen voor een ultiem relaxgevoel. De mat zorgt ervoor dat alle drukpunten in jouw rug geprikkeld worden en het kussen zorgt voor een fijne ondersteuning in de nek*. 

* De vulling van boekweitkaf kan je uit het kussen halen zodat je deze precies op maat naar jouw lichaam kunt vormen. 


Wanneer je deze set bestelt ontvang je een spijkermat & kussen in de kleur grijs/wit. De lengte van de set is in totaal 99cm. Bestaande uit de mat (77cm) en het kussen (22cm).

Specificatie Omschrijving
Barcode 8718868357724
Kleur Grijze mat met witte spikes
Drukpunten Op de mat zitten in totaal 210 spikes met elk 42 scherpe uiteinden, hierdoor heeft de mat meer dan 8800 unieke drukpunten. Op het kussen zitten in totaal 53 spikes met elk 42 scherpe uiteinden, hierdoor heeft deze meer dan 2200 unieke drukpunten.
Materiaal Spikes Katoenen stof met daarop spikes van ABS Plastic. De mat is gevuld met een foamlaag en het kussen met natuurlijk boekweitkaf.
Afmetingen (in cm) Spijkermat 77 cm x 45 cm x 2 cm
Afmetingen kussen 44 cm x 22 cm x 10 cm
Gebruiksbeschrijving
Gewicht 1,45 Kg
© 2010 - 2021 Flowee - Relax your senses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel