UITVERKOCHT!

Flowee Massagevlinder set van 19 stuks | Groen

Artikelnummer: mvg010
Artikel 1 van 1
€ 190,00 € 100,00 (inclusief btw)
Helaas dit artikel is op dit moment volledig uitverkocht. Bij interesse stuur een mail naar info@flowee.nl

Hierbij bieden wij onze laatste massagevlinders aan in een set van 10 stuks. Alleen nog in de kleur groen!

* Levertijd bedraagt 1 a 2 werkdagen. 

''Ik ben erg tevreden over de fijne producten van Flowee. Ik heb een kleine en grote spijkermat, een spijkermat-nekrol, een massagevlinder én een massagehand. Al deze mooie producten helpen mij om mijn hele lichaam te ontspannen. De spijkermat-nekrol helpt me om de migraine iets minder scherp te voelen omdat door deze nekrol mijn hoofd en nekspieren ontspannen. De massagevlinder is wat compacter, wat handig is voor op reis. Zowel de massagevlinder als de massagehand (die wat groter is dan de vlinder) zijn fijn om te gebruiken tijdens een relax moment, maar juist ook om vastzittende of vermoeiende spieren te helpen ontspannen. Flowee: relaxt je gehele lichaam én geest!'' - Tessa uit Sevenum

Omschrijving: 
De Flowee Massagehandschoen is erg gemakkelijk te gebruiken door en bij kinderen. Omdat deze handschoen kleiner van vorm is en minder zwaar kunnen kinderen hier elkaar erg gemakkelijk mee masseren. Deze massagehandschoen vlinder wordt dan ook veel gebruikt bij kinderyoga. De metalen kogeltjes rollen afzonderlijk van elkaar en geven een relax en ontspannen gevoel. Hierdoor hoef je nauwelijks tot geen druk te zetten en alleen maar een ronddraaiende beweging te maken. De massagehandschoen is erg leuk om cadeau te geven! 

Gebruik van de Flowee Massagehandschoen:
De handschoen schuif je over de hand en kan door een lus smaller gemaakt worden zodat deze beter past. Je hoeft weinig tot geen druk te geven om een gevoel over te brengen. Door een ronddraaiende beweging te maken stimuleer je de doorbloeding in het lichaam. Vermijd de ruggenwervels en schouderbladen en focus je vooral op de spieren. Achter elke kogel zit een uitsparing, hier kan je met een vingertop precies meer druk geven waardoor je beter een plek kan masseren. 

TIP: In de meeste gevallen wordt de massagehandschoen gebruikt direct over kleding. Wil je de handschoen direct op de blote huid gebruiken dan kunnen de balletjes koud en hard aanvoelen. Geef daarom minder druk en warm de balletjes eerst op door deze over jouw hand te rollen.

Specificatie Omschrijving
Kleur Groen
Materiaal PU & Metaal
Lengte 9,5 cm
Breedte 8 cm
Hoogte 3,5 cm
Gewicht 0,3 Kg
© 2010 - 2022 Flowee - Relax your senses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel