60cm

Houten Mandala - Patrol met goud - Small 60x60

Artikelnummer: VJSW72627B
Vorige Artikel 13 van 16 Volgende
€ 85,00 € 55,00 (inclusief btw)

De mandala's worden met de hand uit een stuk gesneden door vaklieden met jaren ervaring in houtsnijwerk. Hun ervaring varieert van het maken van houten kandelaars, fruitschalen en nog veel meer woondecoratie. Deze vaklieden werken onder fijne omstandigheden in kleine ateliers verspreid in de dorpen (buitenwijken) van New Delhi, India. 

Omdat de mandala's op meerdere plekken door verschillende vaklieden worden gemaakt is elk paneel uniek. 

Betekenis Mandala
Een mandala is een symmetrische cirkel die zijn oorsprong kent in het oude India. In de oude Indische taal Sanskriet betekent mandala 'cirkel' of 'gewijd centrum'. Omdat de cirkel geen begin en geen eind heeft kan je er eindeloos naar kijken en wordt jouw aandacht als vanzelf naar binnen getrokken. 

Ook in verschillende andere culturen heeft de mandala zijn weg gevonden zoals in het Boeddhisme en Hindoeisme. Vandaar dat je deze ook veel terug ziet in de wereld van yoga en meditatie. 

Werking Mandala
Omdat een mandala altijd symmetrisch is kan je het als een oneindig iets beschouwen. Je kan er een langere tijd naar blijven kijken en altijd weer nieuwe dingen uit ontdekken. Zo heeft de mandala een rustgevende werking op je geest en kan het je tot nieuwe inzichten brengen. 

Onze houten mandala's zijn net als het inkleuren van een mandala op papier te gebruiken als een moment van ontspanning. Daarom worden ze ook veel gebruikt als voorwerp in een meditatie om jezelf op te focussen. Net als bijvoorbeeld op jouw ademhaling. 

Deze mandala's worden veel gekocht als decoratie in een yogastudio, meditatieruimte of als eyecacther in huis.

Ophangsysteem: Aan de achterkant van het paneel bevindt zich een haakje waarmee je mandala erg gemakkelijk aan een schroef of haak kunt hangen. 

Specificatie Omschrijving
Lengte 60 cm
Breedte 60 cm
Hoogte 1 cm
Kleur Patrol met goud
Materiaal MDF
Gewicht 2 Kg
Barcode 8901494726273
© 2010 - 2022 Flowee - Relax your senses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel