Setprijs!

Flowee Spijkermat Set - Grijs-Zeegroen

Artikelnummer: smsgg01
Vorige Artikel 10 van 16 Volgende
€ 64,50 € 59,00 (inclusief btw)

Met een spijkermat set is jouw ultieme relaxmoment helemaal af! De spijkermat kan je gebruiken in bed voor het slapen gaan en het kussen is een fijne aanvulling hierop die ook mooi in de nek en schouders aansluit. Maar je kan deze ook apart van elkaar gebruiken terwijl je op de bank zit bijvoorbeeld.

Door de vulling van boekweitkaf in het kussen kan je zelf de juiste hoogte en het comfort bepalen. Bewaar het boekweitkaf gerust apart om het kussen later weer aan te vullen. Door het gebruik kan het boekweitkaf slinken. 

Wat is een spijkermat & -kussen?

De Flowee spijkermat, ook wel acupressuurmat genoemd, is een soort matras met daarop allemaal rondjes. Deze hebben elk 42 unieke scherpe uiteinden die in de huid drukken als je op de mat gaat liggen. De Flowee spijkermat set bevat in totaal 11000 unieke drukpunten. Meer dan een gemiddelde spijkermat set.

Bij de Flowee Spijkermat set ontvang je een uitgebreide gebruiksbeschrijving met handige tips.

Werking spijkermat set: Ontdek het nieuwe ontspannen!

Zodra je op de set gaat liggen prikken de scherpe uiteinden in de huid. Jouw lichaam ervaart een (lichte) pijnprikkel. De hersenen maken Endorfine & Oxytocine aan, twee gelukshormonen die een pijnstillende werking hebben. Na een aantal minuten neemt de pijn af en merk je dat jouw lichaam warm wordt.

De doorbloeding is geactiveerd waardoor de afvalstoffen sneller en beter worden afgevoerd. Ook de spieren ontspannen. Jouw aandacht is volledig naar het lichaam getrokken en onbewust maak je jouw hoofd leeg. Binnen 10-20 minuten ben je helemaal relaxed. Je kan het vergelijken met acupressuur. De Spijkermat wordt ook niet voor niks ook een acupressuurmat genoemd. Daar zijn geen verschillen in.

* Ook kan de spijkermat of het kussen worden gebruikt voor de voeten met daarbij hetzelfde resultaat.

Slecht slapen, stress, burn-out & het belang van ontspannen

Tegenwoordig hebben we veel meer prikkels te verwerken dan vroeger. Vooral door de opkomst van de nieuwe technologie. In plaats dat we meer tijd nemen om deze prikkels te verwerken zijn we juist meer in minder tijd gaan doen. Alles moet sneller en meer. Daarnaast ploffen we ’s avonds op de bank voor de tv in plaats van dat we echt even gaan ontspannen. Resultaat: nog meer prikkels. We vallen moeilijker in slaap, we komen minder goed in een diepe slaap. Stress neemt toe en kans op een burn-out is groot.

Toename rugklachten, nek- en schouderklachten, (spannings-) hoofdpijn en migraine

Door de jaren heen zijn we minder gaan bewegen en besteden we meer tijd door achter een scherm. Of je nu voor jouw werk achter een laptop zit of je kijkt regelmatig op jouw telefoon er zit meer spanning opgeslagen in onze rug, nek- en schouders dan voorheen. Wanneer je minder beweegt, vermindert de doorbloeding, worden afvalstoffen minder goed afgevoerd en krijg je last van stijven spieren en soms zelfs zogenoemde knopen.

Verminder deze stress & (pijn)klachten met de Flowee Spijkermat Set

Zorg goed voor jezelf en jouw lichaam door dagelijks minimaal 20 tot 40 minuten gebruik te maken van onze spijkermat set. Maak er een dagelijks ontspanningsmomentje van voordat je gaat slapen. Of juist als energizer aan het begin van de dag.

Positieve effecten Spijkermat Set

Meer dan 10 jaar is Flowee hét Nederlandse merk Spijkermatten. Door de jaren heen hebben we veel mooie berichten ontvangen over de positieve effecten van de mat en de behaalde resultaten. Enkele voorbeelden zijn:

  ✔ Vermindering van nek- en schouderklachten waaronder stijve spieren
  ✔ Directe ontspanning
  ✔ Verbeterde doorbloeding
  ✔ Vermindering van hoofpijn en migraine
  ✔ Ontspannen van de spieren
  ✔ Afname van restless legs, wintertenen en zere voeten
  ✔ Meer energie en minder stress
  ✔ Vermindering van (chronische) pijnklachten

De spijkermat set is ook te gebruiken bij autisme, ad(h)d én door kinderen.

Pijn met pijn behandelen / Chronische pijnklachten

Wanneer we pijn ervaren en hierdoor minder goed kunnen functioneren proberen we om van deze pijn af te komen. Soms met medicatie of door tegendruk te geven met jouw handen bijvoorbeeld. Misschien herken je het wel bij hoofdpijn. Vaak zitten we dan met onze handen tegen ons hoofd aan. Vaak zonder succes.

Wanneer je de spijkermat set gebruikt op zo’n moment wordt de doorbloeding geactiveerd. De gelukshormonen endorfine en oxytocine worden aangemaakt. En binnen enkele minuten kan dit zorgen voor verlichting van de pijnklachten. Of het is juist fijn om even de ontspanning op de mat te vinden doordat jouw aandacht op iets anders gericht wordt. Juist daarom wordt de spijkermat ingezet bij chronische pijnklachten waaronder reuma, hoofdpijn/migraine, fibromyalgie of spierpijn.

Kenmerken acupressuurmat/spijkermat set

  • Op de mat zitten in totaal 210 spikes met elk 42 scherpe uiteinden. Op het kussen zitten in totaal 53 spikes met elk 42 scherpe uiteinden. Hierdoor heeft de set meer dan 11000 unieke drukpunten voor een optimale werking.
  • De spikes zijn gemaakt van ABS Plastic. Veilig voor de gezondheid, dit materiaal wordt ook gebruikt voor kinderspeelgoed, waaronder LEGO.
  • De stof heeft een extra stevige weving waardoor deze lang meegaat. 
  • De vulling van de mat is van foam, het kussen is gevuld met natuurlijk boekweitkaf. Daardoor vormen de producten erg goed naar elk lichaam. 
  • Afmetingen Mat: 77cm x 45cm x 2cm. Afmetingen kussen: 44cm x 22cm x 10cm
  • Totaal gewicht: 1200 gram
  • Flowee biedt op alle Flowee spijkermatproducten vijf jaar garantie. 

LET OP

Het gebruik van de spijkermat kussen is niet aan te raden in geval van*; 
- Bij bloedstollingproblemen, hartproblemen en/of gebruik van bloed verdunnende middelen
- Bij huidproblemen op de plekken waar het kussen gebruikt wordt
- Bij zwangerschap: raadpleeg een arts/verloskundige alvorens gebruik te maken van het kussen

*Bij twijfel, raadpleeg altijd een arts voordat je de spijkermat gebruikt.

Specificatie Omschrijving
Barcode 8718868357731
Kleur Grijs met zeegroene spikes
Drukpunten 11000
Materiaal Spikes ABS Plastic
Materiaal stof Katoen
Vulling Foam & Boekweitkaf
Afmetingen (in cm) Totaal: 99cm x 45cm x 10cm
Gebruiksbeschrijving
Gewicht 1,45 Kg
© 2010 - 2022 Flowee - Relax your senses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel