Retourneren

Niet tevreden over de geleverde producten? Over retourneren doen wij niet moeilijk.

Wanneer je toch niet tevreden bent over het bestelde product, kan je het product als volgt retourneren: 

Binnen 30 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling kan je het product, mits deze onbeschadigd is, terugsturen. Stuur ons een bericht via info@flowee.nl of maak gebruik van het contactformulier. We informeren je dan over de retourzending. Na ontvangst van het product betalen wij je aankoopbedrag terug!

Wanneer je toch niet tevreden bent over het bestelde product, kan je het product als volgt retourneren:

  • Retourneren kan tot 30 dagen vanaf het bezorgmoment 
  • Meld je retourzending van te voren via info@flowee.nl
  • Download hier het retourformulier
  • Stuur het artikel inclusief ingevuld formulier in de originele verpakking, graag met zorg en voldoende gefrankeerd naar het retouradres
  • Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt/beschadigd kunnen wij helaas niet crediteren
  • Zodra wij de retourzending hebben ontvangen sturen wij een bevestiging per mail. Na goedkeuring van je retourzending storten wij binnen 5 werkdagen het bedrag terug op je rekening

* Wil je een van onze grote Mandala's (90cm of 120cm) retourneren dan maken we hiervoor een afhaalafspraak. De retourkosten voor deze zending zijn €15,-. Ook deze retourkosten zijn voor de klant.


Aanvullende informatie & modelformulier:

Het herroepingsrecht (met ingang van 13-06-2014)
Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst/aankoop te herroepen.

Gedurende deze termijn mag je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen. Is er meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij daarvoor kosten in rekening brengen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 kalenderdagen na de dag waarop je, of een door jouw aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit hebt gekregen.

Om gebruikt te maken van je herroepingsrecht verzoeken wij je om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, te sturen naar info@flowee.nl. Binnen uiterlijk 30 dagen na het sturen van de e-mail dien je de producten terug te sturen. Graag het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvang je alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending (indien van toepassing), zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen nadat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug.

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 7,25 zullen bedragen (verzending binnen Nederland).

 

© 2010 - 2022 Flowee - Relax your senses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel