Regelmatig hoofdpijn?

Hoofdpijn? Al eens aan een spijkermat gedacht? Huh? Een spijkermat? Dat gebruikt de politie toch om auto’s te stoppen? Ja, dat klopt. Maar deze variant wordt o.a. gebruikt om hoofdpijn te stoppen of verlichting te geven. De oorsprong ligt al z’n 4000 jaar terug in China en daarna ook in India. Fakirs gebruikten het toen al om lichaam en geest in balans te brengen. Spijkermat Flowee is een eigentijdse Nederlandse versie van dit spijkerbed met de goede effecten van toen.Hoofdpijn, bestaan er mensen die nog nooit hoofdpijn hebben gehad? Ik ken ze helaas (nog) niet. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn:

  • migraine
  • hormonale hoofdpijn en hormonale migraine
  • kindermigraine
  • chronische hoofdpijn
  • clusterhoofdpijn
  • hoofdpijn door teveel medicijnen
  • spanningshoofdpijn

Naast de verschillende soorten hoofdpijn zijn er ook diverse oorzaken van hoofdpijn. Op de website van De Nederlandse Vereniging van Hoofdpijnpatiënten kan je hierover veel informatie vinden.

Ondanks dat ik zelf zo relaxed mogelijk door het leven ga, heb ik persoonlijk ook wel eens last van (spannings) hoofdpijn. Vroeger nam ik dan direct een paracetamol of ibuprofen, nu (bijna) niet meer. In plaats daarvan ga ik ongeveer 10 minuten op de spijkermat liggen. Ik maak dan een rolletje van de mat zodat deze precies in mijn nek ligt. En ook goed tegen de aanhechtingsspieren van de schedelrand.

Spanningshoofdpijn wordt mede veroorzaakt doordat de aanhechtingsspieren bij de schedelrand stijf zijn en/of door een hoge concentratie van afvalstoffen in dit gebied. Door de doorbloeding te stimuleren gaat het daar warm worden en gaan je spieren meer ontspannen. Er ontstaat een betere afvoer van afvalstoffen. Je merkt al binnen enkele minuten verlichting. Daarnaast maak je door het gebruik van de spijkermat een natuurlijke pijnverlichter aan, namelijk endorfine. 

Als ik zware (spannings) hoofdpijn heb, dan beweeg ik met een lichte druk met mijn hoofd tegen de mat. Dit zorgt voor extra stimulatie, want op dat soort momenten wil je zo snel mogelijk van de pijn af. Nu moet ik zeggen dat het niet zo is dat ik nooit meer paracetamol of ibuprofen gebruik, maar sinds ik de Flowee spijkermat gebruik is dat ( gelukkig) nog slechts een enkele keer.

Lees hieronder een aantal reacties van andere gebruikers van de Flowee spijkermat.

·         Reactie van Rieneke
Wat een bijzondere ervaring, heerlijk! Eerst doet het, eeeh, best pijn, maar daar wen je al snel aan en daarna ervaar je een geweldige tintelende, warme sensatie, alsof er honderden miniscule vuurkogeltjes op je lichaam worden afgevuurd. Ik heb 20 minuten op de mat gelegen (in bed) en heb daarna heerlijk geslapen. Vanmorgen weer 10 minuten en daarna nog 10 minuten met de mat als rol in mijn nek. Je voelt de energie letterlijk door je lijf stromen en na afloop ben je heerlijk ontspannen. Dit wordt een dagelijkse routine voor me, dat weet ik nu al!
Groetjes, Rieneke ((RS Natural Cosmetics)

·         Reactie van Nienke
Een echte aanrader de flowee. Heb `m nu drie weken. In het begin merkte ik dat ik warmere voeten had dan gewoonlijk. Fijn dus. Opvallend vond ik dat mijn shiatsumasseur (bij wie ik eens in de maand kom) bij het begin van de behandeling verbaasd uitriep hoe enorm ze het voelde stromen in mijn onderrug/bekken. Dat had ze nooit eerder bij mij zo gevoeld. Die ochtend had ik 20 minuten op de flowee gelegen. Voor mij een 1 en 1 is 2 ervaring. De flowee is volgens mij erg goed voor m`n lijf. Ik ben er enorm blij mee.

·         Reactie van Anneke Lempke
Ik ben heel blij met de floweemat omdat ik er zonder kleren op kan liggen en dat lijkt me beter. Ik heb ook een andere mat maar het lukt me niet om daar zonder kleren op te liggen doet teveel pijn! Voordat ik ga slapen lig ik altijd ongeveer twintig minuten op de mat, het is ook heerlijk om overdag tijdens een dip even de opgerolde mat in de nek leggen. Kortom ik slaap heerlijk en ben overdag fit en ontspannen. Neem hem vooral tijdens vakanties mee.

·         Reactie van Margriet
Op het happinez festival een flowee gekocht en de hele familie is enthousiast. Zelfs mijn dochter van 6 ligt er graag eventjes op, ze geniet ervan en wordt er rustig van. Het is een goed product, dat er ook nog eens geweldig mooi uitziet. Heel veel succes verder!

Op de pagina reviews kan je nog meer ervaringen en reacties lezen van gebruikers van de Flowee Spijkermat.

Wil jij de Flowee spijkermat zelf uitproberen? Wil je graag ervaren of het voor jou ook werkt?
Ga dan naar de bestelpagina !
Je krijgt de mogelijkheid om de spijkermat 2 weken te gebruiken/te testen. Niet tevreden?
Over retourneren doen wij niet moeilijk. Na ontvangst van de spijkermat ontvang je het aankoopbedrag weer terug.

De Flowee spijkermat verkopen wij in een aantal mooie kleurrijke combinaties.
Klik hier om de spijkermat naar jouw keuze te bestellen en vervolgens uit te proberen.

Naast de goede resultaten voor verlichten van hoofdpijn, heeft de spijkermat nog veel meer positieve effecten. Klik hier voor uitleg over de werking en het gebruik van de Flowee Spijkermat.

 

 

© 2010 - 2021 Flowee - Relax your senses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel