14 dagen uitproberen!

Gratis 14 dagen uitproberen? 

Eerlijkheid en transparantie staat bij ons voorop. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen onze producten waaronder ook de spijkermat kan ervaren. Veel mensen met (chronische) klachten geven veel geld uit aan producten om zichzelf weer beter te voelen. Niet elk product werkt voor iedereen even goed. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat je tevreden bent over onze producten wanneer je deze aanschaft. Juist daarom werken wij met proef periode van 14 dagen*

Niet goed? Geld Terug!
Voldoet een product niet aan jouw verwachtingen? Dan kan deze binnen 14 dagen retourneerd worden. Klik hier voor alle informatie over retourneren. 

* In veel gevallen is deze periode voldoende om er achter te komen of een product aan jouw verwachtingen voldoet. Niet altijd zal het direct de klachten wegnemen, maar een periode van 14 dagen geeft wel een goed beeld van wat een product op langer termijn voor je kan beteken.

Heb jij een van onze producten gekocht en vind je de proef periode van 14 dagen te kort? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

© 2010 - 2021 Flowee - Relax your senses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel