30 dagen uitproberen!

Gratis 30 dagen uitproberen? 

Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen onze producten, waaronder de spijkermat, kan ervaren. Veel mensen met (chronische) klachten geven veel geld uit aan producten om zichzelf weer beter te voelen. Niet elk product werkt voor iedereen even goed. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent over onze producten wanneer je deze aanschaft. Juist daarom werken wij met proef periode van 30 dagen*

Niet goed? Geld Terug!
Voldoet een product niet aan jouw verwachtingen? Dan kan deze binnen 30 dagen retourneerd worden. Klik hier voor alle informatie over retourneren. 

* In veel gevallen is deze periode voldoende om er achter te komen of een product aan jouw verwachtingen voldoet. In sommige gevallen verdwijnen de klachten niet meteen. Wij verwachten dat de periode van 30 dagen wel voldoende inzicht kan geven wat het product op langer termijn voor je kan betekenen. Heb je vragen of wil je deze periode verlengen? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

© 2010 - 2022 Flowee - Relax your senses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel